Idel Ekonomi – en liten redovisningsbyrå med stor kompetens. Vi har alla många års erfarenhet som konsulter hos kundföretag i skiftande branscher.

Vi hjälper dig att ta rätt beslut

Vi hjälper dig, som kund, att förstå din redovisning och därmed kunna ta rätt beslut och koncentrera dig på din kärnverksamhet. För oss är alla kunder lika viktiga och vi är uppskattade för vårt engagemang. Det bästa erkännandet för oss är en långvarig kundrelation.

Medlemmar i SRF

Idel Ekonomi är medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund. Det betyder att vi förbinder oss att följa Svensk Redovisningsstandard (Reko) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring. Idel Ekonomi är en fullservicebyrå. Vi är fyra delägare som är medlemmar samt auktoriserade redovisningskonsulter hos SRF.

Vi tar ansvar hela vägen

Tack vare att vi är flera redovisningskonsulter som arbetar tillsammans kan du känna dig trygg även om din kontaktperson drabbas av längre sjukdom eller har semester.

SRF auktoriserad byrå
Vi arbetar enligt Rex

Vi har valt
Idel Ekonomi & Redovisning

Kontakta oss

Om du har frågor om våra tjänster, önskar offert eller vill bli kontaktad för ett förutsättningslöst möte så skicka oss gärna dina kontaktuppgifter. Vi hör av oss till dig och berättar mer om vad vi på Idel Ekonomi kan hjälpa just ditt företag med.